Medicatie & Voeding

Haal voedsel en medicijnen direct uit onze praktijk

Twee personeelsleden zoeken naar medicijnen op de planken

Medicatie & Voeding

In onze praktijk is een dierenapotheek aanwezig. Hier kan u terecht voor alle medicatie voor uw dier, na een diagnose door een dierenarts.

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid gamma aan veterinaire honden- en kattendieetvoeding (ProPlan, Hill’s, Trovet). Hiervan hebben wij de meeste soorten in voorraad. Wanneer u zeker wilt zijn dat uw huisdier zijn voeding aanwezig is in onze praktijk, kan u deze het best bestellen. Deze bestelling kan zowel telefonisch als online. Indien u tussen maandag en donderdag bestelt dat het de volgende werkdag geleverd wordt voor 16u. (n.v.t. als uw bestelling niet in voorraad is bij de leverancier).

Wij maken een klantenkaart aan. Na de 10e zak geniet u van een korting van 10% op de aangekochte hoeveelheid. Specifiek voor ProPlan is er een zeer voordelige klantenkaart van 6+1. Bovendien worden op die manier de gegevens omtrent het dieet van uw dier hier bijgehouden. Bovenop de klantenkaart werken wij ook met de Hill's app voor klanten van Hill's voeding. Hierdoor wordt er een extra korting van 12.5% verkregen. 

De levering van voeding of medicatie gebeurt door een van onze assistentes, echter steeds onder toezicht van de dierenarts.

De afhaling kan tijdens de balie-uren.

Terug naar Diensten