Diensten

Het aanbieden van een volledig gamma van veterinaire diensten

Een dierenarts die zijn medische jas aantrekt

Kwaliteitscontrole

Om een juiste behandeling van uw huisdier in te stellen is een correcte diagnose, m.a.w. een uitvoerig en goed onderzoek essentieel.

We beschikken hiervoor over een goed gelegen, ruim en goed hygiënisch te onderhouden gebouw met alle faciliteiten voor een moderne dierenartsenpraktijk: een ruime parking en wachtzaal, aparte ruimtes voor consultaties, onthaal, voeding, apotheek, operaties, steriele operaties, isolatiecel voor infectieziekten, afvalruimte en een prachtige recovery- en hospitalisatieruimte .

Hiernaast kunnen we beroep doen op alle noodzakelijke, degelijke apparatuur.

Bovendien is de receptie tijdens de kantooruren steeds bemand door onze assistentes en zijn we 24 u op 24 en 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar voor ons cliënteel.

Maar bovenal uniek is de permanente supervisie van 2 dierenartsen met een vooruitstrevende opleiding en meer dan 30 jaar ervaring. Voor vernieuwing zorgen onze uitgebreide bibliotheek, abonnementen op belangrijke tijdschriften, continue bijscholing en vooral onze ambitieuze, jonge dierenartsen.

De dierenartsen kunnen zich met het essentiële veterinaire werk bezighouden daar ze bijgestaan worden door onze assistentes, die beide beschikken over een Bachelor diploma.

Verder zijn we fier op alle nieuwe technieken en visies die we in de routine veterinaire praktijk hebben ontwikkeld: in het voordeel van u en uw huisdier.

In slechts 0,5 % beschikken we niet over de aangepaste apparatuur of nodige specialistische kennis en verwijzen we na overleg door naar een geschikte specialist.

We zien erop toe dat diagnostiek het therapeutische niet mijlenver overschrijdt. Dit drijft de kosten nodeloos op. Preventief proberen we alles wat mogelijk is: meer resultaat en minder onkosten.

Over dit alles is uitvoerige communicatie met u, onze klant essentieel: alle pro’s en contra’s worden afgewogen; finaal respecteren we uw beslissing. Over kostprijs van onderzoeken en behandelingen wordt openlijk gepraat. Zoals u weet is 21% BTW in de prijzen inbegrepen. Betaling met bancontact is mogelijk. Wij rekenen onmiddellijk af.

Verder hopen we dat u al deze inspanningen apprecieert.

Medicatie & Voeding

Medicatie & Voeding

RX & Echo

RX & Echo

Endoscopie

Endoscopie

Labo-onderzoeken

Labo-onderzoeken

(Pre)anesthesie

(Pre)anesthesie

Chirurgie

Chirurgie

Tandheelkunde

Tandheelkunde

Hospitalisatie

Hospitalisatie

Oorproblemen

Oorproblemen

Huidaandoeningen

Huidaandoeningen

Microscopie & Cytologie

Microscopie & Cytologie

Consultaties & Afspraken

Consultaties & Afspraken

Huisbezoeken

Huisbezoeken

Identificatie & Registratie

Identificatie & Registratie

Grote Huisdieren

Grote Huisdieren